O majkama i očevima

Raspudić odgovorio Jandrokoviću: ‘On je umiljato dijete četiri političke majke’

P. N.

Foto Davorin Visnjic PIXSELL

Foto Davorin Visnjic PIXSELL

Prva je Ivo Sanader, druga Jadranka Kosor, treća je bio Tomislav Karamarko i sad mu je aktualna politička mama Andrej PlenkovićNovopečena Mostova politička uzdanica Nino Raspudić odgovorio je danas na komentar Gordana Jandrokovića, koji je jučer, podsjetimo, novopečenom političaru spočitnuo kako se razveo i ima djecu s dvije različite majke.


Na N1 televiziji je ustvrdio da se vidi da su Jandroković i Plenković u strahu. “HDZ stoji loše, u panici su”, kazao je Raspudić, koji je dodao i kako je Plenković u ovom času puno bliži oporbi od njega.


“Jesam kritizirao njihov rad zadnjih godina, to što su činili i radili je kap koja je prelila čašu i nagnala me da se kandidiram kao nezavisni kandiat Mosta. Ja nikada nisam uvlačio i spominjao njihovu djecu. Ovaj način prebiranja i klasificiranja djece kao vrijedne i manje vrijedne govori najviše o njima samima”, kazao je.
“Gordan Jandroković je umiljato dijete čak četiri političke majke. Prva je Ivo Sanader, druga Jadranka Kosor, treća je bio Tomislav Karamarko i sad mu je aktualna politička mama Andrej Plenković. Ne sumnjam da će nakon Plenkovićeva pada Jandroković naći i petu političku majku”, rekao je Raspudić za N1.