Što povezuje Josepa Guardiolu i Veldina Karića?

P. N.

Nije što, nego tko – Robert Knjaz! Nakon prošlosezonskog posjeta kultnom Anfieldu, Santiago Bernabeu i ostalim europskim stadionima te nakon što je na egzibicije natjerao Lovrena, Modrića, Mandžukića, Vrsaljka, Dalića i mnoge druge, osebujni, provokativni, jedinstveni Robert Knjaz predstavlja nove nogometne ikone, klubove i gradove koji dišu za najvažniju sporednu stvar na svijetu.Tri serijala ekskluzivno donose PlanetSportkanali u sklopu A1 TV usluge na kojima možete pratiti utakmice Lige prvaka.U serijalu „Volim te baka, ali ne više od Lige prvaka“ i dalje prati utakmice UEFA Lige prvaka i prenosi reakcije navijača i igrača s ulica, gradova i stadiona popularnih klubova. Ove godine pod povećalom mu je Dinamo koji iščekuje možda i odlučujuću utakmicu sa Shaktharom 22. 10. Tri boda iz Ukrajine mogla bi otvoriti vrata proljeću u Ligi prvaka, a na male ekrane prijenos donosi samo PlanetSport. I ostale suparnike Dinama, Manchester City i Atalantu, Knjaz će posebno i osobno predstaviti domaćim TV navijačima. 


Kako se suočiti s velikim nogometnim imenima poput Raheem Sterlinga te Davida Silve ispričat će Bruno Petković, Dani Olmo te Emir Dilaver u serijalu „Nogometne priče“. Nisu zaboravljeni ni hrvatski bivši i sadašnji reprezentativci pa će svoje nogometne priče otkriti Slaven Bilić i Andrej Kramarić.


Osim velikih nogometnih klubova za iskonske ljubitelje domaćeg nogometa, Robert Knjaz posjetit će nižerazredne hrvatske klubove, one u kojima vlada prijateljstvo, zajedništvo te ono najvažnije – bezuvjetna ljubav prema travnjaku i lopti. U „Domaće nešpricano“ Predstavit će se jedini romski klub NK Paragu kojemu igraju djed i unuk te NK Drava Kuršanec u kojem i dalje igra poznati nogometaš Veldin Karić.
Emisije Roberta Knjaza emitiraju se od 17.10. na PlanetSportu, na istim kanalima utorkom i srijedom izravni su prijenosi Lige prvaka, ukupno 120 utakmica uživo u HD kvaliteti.