Pripreme u Villachu

RIJEKA TRAGOM REPREZENTACIJE: Evo što je naš reporter snimio u pobjedi protiv Spartaka

P. N.

snimio Roni Brmalj

snimio Roni Brmalj

dok je Rivetti pozorno gledao taktičke sheme koje su prezentirali "trenerski prvaci" Kek, odnosno nogometne majstorije moskovskog i riječkog tima, dotle je naš fotoreporter Roni Brmalj snimao, e kako bi simpatizerima i navijačima riječkog tima prezentira još jednog sportskog uspjeha najpopularnijeg riječkog tima.Hrvatskim timovima Rusi su ovih dana redovne “mušterije. Nakon što je hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji porazila “Zbornaju”, na najbolje hrvatske nogometaše ugledala se i Rijeka, koja je na pripremama u Villachu još uvjerljivije pobijedila moskovski Spartak.


U svom petom prijateljskom susretu, Rijeka je zabilježila još jednu pobjedu. Pobjeda protiv Rusa rezultatski je bila uvjerljiva, tri naprema jedan.


Naš reporter, doajen sportskog novinarstva Orlando Rivetti dao je izvještaj u kojem nije zaboravio napomenuti da je trener Spartaka Talijan Massimo Carrera bio osvajač ruskog prvenstva iste godine kad su Matjaž Kek i njegova momčad osvajanjem prvenstva Hrvatske zabilježili sjajan uspjeh riječkog nogometa.
Rivetti je izvijestio o “taktički zatvorenoj” i “tvrdoj” utakmici, iz koje su Riječani nakon posljednjeg sučevog zvižduka izišli kao pobjednici.


Ruse je načeo Gorgon, a s dva pogotka “ovjerio” Čolak. U 88. minuti Timofejev je golom tek ublažio poraz Spartaka.A dok je Rivetti pozorno gledao taktičke sheme koje su prezentirali “trenerski prvaci” Kek i Carrera, odnosno nogometne majstorije moskovskog i riječkog tima, dotle je naš fotoreporter Roni Brmalj snimao, kako bi simpatizerima i navijačima riječkog tima vizualno prezentirao detalje još jednog sportskog uspjeha najpopularnijeg riječkog tima.


Pogledajte njegove fotografije.


snimio Roni Brmalj


snimio Roni Brmalj