Fatalna ljubav

Emily je znala oduvijek da je Sebastian onaj pravi

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Emily i Sebastian stigli su na premijeru filma ''Uncut Games'' na Filmskom festivalu u Torontu, gdje su se  ponosno šepurili u ljubavnom zagrljaju dok su fotografi škljocali oko njih na crvenom tepihuLjubavni par za kojeg se prognoziralo kako je sklopljen na brzinu i kako neće dugo potrajati opovrgnuo je sva naklapanja. Naime, jedna od najtraženijih manekenki  Emily Ratajkowski i producent Sebastian Bear-McClard zaljubljeniji su nego li ikad.


Emily i Sebastian stigli su na premijeru filma ”Uncut Games” na Filmskom festivalu u Torontu, gdje su se  ponosno šepurili u ljubavnom zagrljaju dok su fotografi škljocali oko njih na crvenom tepihu.


Prelijepa Emily plijenila je pažnju u dekoltiranoj crnoj haljini, a Sebastian je nježno grlio svoju suprugu.
Fatalna ljubavna priča ovog para započela je davno, još dok je Emily bila u vezi s Jeffom Magidom s kojim je bila četiri godine u vezi.


Emily nije dugo trebalo da odluči se zauvijek obećati Sebastianu, pa je par već nakon tri mjeseca uplovio u bračnu luku.


Lijepa manekenka u jednom je intervjuu izjavila kako je oduvijek znala da je Sebastian onaj pravi, pa je vjenčanje bilo pitanje trenutka.