Lijepa blogerica

Ella Dvornik na pola puta trudnoće: ‘Valjda ćemo se uskoro sjetiti nekog kul imena’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramKako Elli Dvornik raste trudnički trbuščić, tako lijepa blogerica sve više sjaji.  


Ulaskom u predblagdanske dane influencerica je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju gdje se u otmjenoj grimiznoj blagdanskoj haljini obraća svojim pratiteljima i dijeli darove iz velike bijele vreće zamotane crvenom vrpcom.


Lijepoj Elli gode obiteljski život i blagdansko raspoloženje, što se vidi i na njenom Instagramu koji obiluje blagdanskom srećom. Sve je rezultiralo brojnim komplimentima obožavateljima koji su komentirali:
“Sve je divno, ali ipak si ti najdivnija kao osoba, tvoje dijete i vaša obitelj. Sretno ti s trudnoćom jer toliko zračiš dobrotom i toplinom da si zaslužila ono najbolje!”, “Prelijepa. Zračiš pozitivnom energijom i rado te pratim.”…


foto: Instagram


foto: InstagramElla uz svoju fotografiju najavila i #AdventElla, osmišljen za darivanje njezinih pratitelja kojima je točno pojasnila kako će do svojih darova:


– Dobar dan ljudovi!!! U 12h nam kreće #AdventElla. Evo par informacija da ne budete zbunjeni:


Pokloni su za pratitelje ovog profila. Prijavljujete se komentarom ispod slike poklona koji želite. Slobodno podržite i lajkanjem. Možete se prijaviti na koliko god poklona želite tokom dana. Pokloni su u 12,13,14,15,16,17,18 i 19h. Dobitnici će biti objavljeni u storiju u Subotu 07.12.


Sve države dobrodošle. Srijedom imamo isto poklon pa nemojte zaboraviti doći i u Srijedu. I što da vam još kažem osim sretno!!!


Nedavno je Ella objavila fotografiju s ultrazvuka i napisala: 


–  Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro. I da. Službeno smo na pola puta!


foto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: InstagramBlogerica je nedavno proslavila i prvu godišnjicu braka, a blagdansko vrijeme posebno je raznježuju kad su u pitanju darovi za Balie pa svaki put kad krene u kupovinu vraća se s nekom sitnicom za svoju slatkicu.


foto: Instagram


foto: Instagramfoto: Instagram


foto: Instagram