Napadač Milana u problemima

Zlatan Ibrahimović sasvim iskreno: “Nisam Superman, problem je što previše volim patiti”

Hina

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Vidjet ćemo, situacija se mijenja iz dana u dan, a nije tajna da imam problem s tetivom i ne želim riskirati trajne posljedice. Želim izdržati cijelu sezonu i zato moram sebi govoriti da nisam Superman - izjavio je IbraMILANO Napadač Milana Zlatan Ibrahimović priznao je da ima problema s Ahilovom tetivom i da vjerojatno neće igrati derbi u nedjelju s Juventusom u Torinu.


“Vidjet ćemo, situacija se mijenja iz dana u dan, a nije tajna da imam problem s tetivom i ne želim riskirati trajne posljedice. Želim izdržati cijelu sezonu i zato moram sebi govoriti da nisam Superman. Moj problem je u tome što previše radim i volim patiti”, kazao je 39-godišnji Zlatan Ibrahimović za web-stranicu Milana.


Šveđanin nije igrao u utakmici Lige prvaka kod Liverpoola, koju je Milan izgubio s 2-3.
“Jučer je mnogima bio prvi put da igraju u Ligi prvaka i sada shvaćaju što je to i kako je igrati protiv najboljih u Europi i na svijetu. Sretan sam zbog suigrača, sjećam se da sam krajem prošle sezone pitao tko je već igrao u Ligi prvaka, a samo dvojica ili trojica su podigli ruku. Radujem se nastupu u Ligi prvaka na San Siru s punim stadionom, to će biti pravi adrenalin”.