EURO 2021

Wijnaldum i Memphis Depay poslali Makedoniju doma u posljednjoj utakmici Gorana Pandeva

Hina

Georginio Wijnaldum i Memphis Depay/Foto: REUTERS

Georginio Wijnaldum i Memphis Depay/Foto: REUTERS

Nakon što su u prvom susretu pobijedili Ukrajinu sa 3-2, a potom Austriju sa 2-0, u susretu zadnjeg kola Nizozemci su porazili Sjevernu Makedoniju sa 3-0. Golove za "Oranje" zabili su Memphis Depay (24) i Georginio Wijnaldum (51, 58).



AMSTERDAM Nogometna reprezentacija Nizozemske okončala je nastup u skupini C EURO-a pobjedom protiv Sjeverne Makedonije sa 3-0 upisavši i svoju treću pobjedu.


Nakon što su u prvom susretu pobijedili Ukrajinu sa 3-2, a potom Austriju sa 2-0, u susretu zadnjeg kola Nizozemci su porazili Sjevernu Makedoniju sa 3-0. Golove za “Oranje” zabili su Memphis Depay (24) i Georginio Wijnaldum (51, 58).


Za Sjevernu Makedoniju je do 78. minute igrao Dinamov kapetan Arijan Ademi, dok je njegov klupski suigrač Stefan Ristovski igrao cijeli susret. Branič Rijeke Darko Velkovski također je odradio je cijeli susret. Dodajmo kako je ovo bila posljednja utakmica za reprezentaciju makedonskog kapetana Gorana Pandeva.




Nizozemska je s tri pobjede i devet bodova osvojila prvo mjesto u skupini i u osmini finala igrat će protiv trećeplasirane ekipe iz skupina D/E/F, dok će Austrija u osmini finala igrati protiv Italije.


Ukrajinci su treći s tri boda i morat će čekati rasplet u ostalim skupinama.