Brončani Kanaet

Toni Kanaet nakon osvojene bronce: “Još ne znam što sam napravio, bio sam frustriran nakon poraza od Rusa”

Portal Novilist.hr

Toni Kanaet/Foto Screenshot HRT

Toni Kanaet/Foto Screenshot HRT

Evo još ne znam što se dogodilo i što sam napravio, bilo mi je u planu pobijediti Španjolca jer sam znao da će biti teško protiv Rusa. On mi je nesretan, ne paše mi kao borac... Sretan sam jer se sav trud i rad isplatio - rekao je Kanaet



TOKIO Hrvatski predstavnik u taekwondou Toni Kanaet osvojio je brončano odličje u kategoriji do 80 kilograma. Kanaet je u prvom dijelu natjecanja svladao Španjolca Raula Martineza Garciju 21-15, da bi u četvrtfinalu izgubio od Rusa Maksima Hramčova, koji je kasnije ušao u finale.


– Evo još ne znam što se dogodilo i što sam napravio, bilo mi je u planu pobijediti Španjolca jer sam znao da će biti teško protiv Rusa. On mi je nesretan, ne paše mi kao borac… Sretan sam jer se sav trud i rad isplatio. Protiv Rusa Hramčova sam se borio sigurno deset puta i svaki put sam izgubio od njega, tako da sam i ovaj put bio frustriran.


Ali takvo je natjecanje, postoji repasaž, na neki način me Rus spasio i eto, hvala Bogu uspio sam u borbi za broncu. Uzbekistanac je jako nezgodan, znao sam da će pobijediti onaj koji bude imao više želje i tko nametne bolji ritam. Drago mi je da je ovo prva muška medalja u taekwondou za Hrvatsku, nadam se da ćemo sutra dobiti i drugu – rekao je Toni Kanaet nakon osvojene bronce.