SLAVLJE HRVATSKIH TEKVANDOISTA

Pogledajte spektakularni doček Matee Jelić i Tonija Kanaeta na splitskom aerodromu

Portal Novi list

Toni Kanaet i Matea Jelić/Foto: PIXSELL

Toni Kanaet i Matea Jelić/Foto: PIXSELL

Jelić i Kanaeta danas su dočekali kolege iz kluba, prijatelji i navijači, a borkinja iz Knina trčala je kroz špalir i bakljadu omotana hrvatskom zastavom.



SPLIT Matea Jelić, olimpijska pobjednica iz Tokija te njezin klupski kolega Toni Kanaet, koji je uzeo broncu, danas su stigli u Split, gdje im je priređen spektakularan doček.


Jelić i Kanaeta danas su dočekali kolege iz kluba, prijatelji i navijači, a borkinja iz Knina trčala je kroz špalir i bakljadu omotana hrvatskom zastavom. Za zlatnu olimpijku najemotivniji doček se tek sprema u rodnom Kninu, uz obitelj koja joj je najveća podrška uz trenera Tonija Tomasa.





“Trudim se uvijek okrenuti u pozitivnom smjeru, imam vjere da ću tako izdržati još dugo i da ću vam donijeti još puno medalja. Trener i ja jedva čekamo opet trenirati i mislim da nam ovo nije dosta. Ne želim ispasti nezahvalna, mi volimo ovaj sport, oboje, i zato smo skupa u tome i nadam se da ćemo ostati još dugo. Nisam sama došla do ovoga, došla sam sa svojim trenerom,” kazala je Jelić koja je osvojila zlato u kategoriji do 67 kg.


“Stvarno sam jako sretan, ovo je prva muška medalja, pokazali smo da i mi muški možemo nešto napraviti i da idemo u dobrom smjeru. Ovo nas je samo motiviralo da nastavimo dalje raditi još jače i nadam se da će na sljedećim Olimpijskim igrama biti još više medalja. Brzo je Pariz,” dodao je Kanaet, brončani u kategoriji do 80 kg.