Dvoransko prvenstvo u praktičnom streljaštvu

Strijelci riječkog “Refula” ostvarili vrhunske rezultate na međunarodnom prvenstvu u Italiji

Portal Novi list

Na natjecanju u Sermoneti kod Rima nastupilo je preko 200 strijelaca iz cijele Europe i SAD-a, a u žestokoj konkurenciji Riječani su se snašli i više nego dobro te osvojili tri zlata i jedno srebro.



RIJEKA Na dvoranskom talijanskom prvenstvu u praktičnom streljaštvu održanom u Italiji (IDPA INDOOR CHAMPIONSHIP 2021) strijelci Riječkoga kluba REFUL ostvarili su vrhunske rezultate, osvojivši čak tri zlata i jedno srebro.


Na tom natjecanju u Sermoneti kod Rima nastupilo je preko 200 strijelaca iz cijele Europe i SAD-a, a u žestokoj konkurenciji Riječani su se snašli i više nego dobro. Danijel Krnjatić osvojio je prvo mjesto u kategoriji PCC SS (puška pištoljskog kalibra), a zlatnim odličjem okitili su se i Igor Jezidžić u kategoriji CDP MM (pištolj kalibra .45) te Radovan Štih u kategoriji BUG NV (revolver).


Također sjajan bio je i Dragan Vuković, koji je uzeo srebro u kategoriji CCP SS (pištoj kompakt), čime su riječki dečki još jednom uspješno predstavili Rijeku i Hrvatsku na međunaronoj streljačkoj sceni.