PRAKTIČNO STRELJAŠTVO

Uspješan nastup Riječana iz kluba Reful na talijanskom prvenstvu u praktičnom streljaštvu

Portal Novi list

Strijelci riječkog kluba Reful

Strijelci riječkog kluba Reful

Danijel Krnjatić je osvojio drugo mjesto u kategoriji PCC SS te prvo mjesto u kategoriji "international" (najbolji strani strijelac), a Alberto Betatti prvo mjesto u kategoriji BUG MM. Igor Jezdižić pobijedio je u kategoriji CCP MM, dok je Radovan Štih završio kao drugoplasirani u kategoriji BUG NV.



RIJEKA U blizini Rima od 10. do 13. lipnja održano je IDPA Smith & Wesson talijansko državno prvenstvo u praktičnom streljaštvu. Na natjecanju je nastupilo 355 strijelaca iz osam zemalja, a strijelci iz riječkog kluba Reful su branili boje Hrvatske te ostvarili odličan rezultat.


Danijel Krnjatić je osvojio drugo mjesto u kategoriji PCC SS te prvo mjesto u kategoriji “international” (najbolji strani strijelac), a Alberto Betatti prvo mjesto u kategoriji BUG MM. Igor Jezdižić pobijedio je u kategoriji CCP MM, dok je Radovan Štih završio kao drugoplasirani u kategoriji BUG NV.


Na istome natjecanju trojica strijelaca Refula imala su čast biti i sudci, a Dragan Vuković je bio i jedan od glavnih sudaca, čime se još jednom pokazala čast i priznanje prema Hrvatskim strijelcima.