SP u Kataru

Srpski izbornik nada se švicarskim rupama, kao u njihovu siru: “Bilo je puno iznenađenja u Kataru”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Srbija ima dva boda zaostatka za drugoplasiranom Švicarskom i mora pobijediti kako bi imala ikakvu nadu za prolaz u osminu finala, dok bi Švicarcima trebao samo remi ako Kamerun ne pobijedi BrazilDOHA Srpski izbornik Dragan Stojković nada se da će pronaći rupe u švicarskoj obrani, kao u njihovom poznatom siru, kada se sastanu u posljednjoj utakmici skupine G Svjetskog prvenstva u petak.


Srbija ima dva boda zaostatka za drugoplasiranom Švicarskom i mora pobijediti kako bi imala ikakvu nadu za prolaz u osminu finala, dok bi Švicarcima trebao samo remi ako Kamerun ne pobijedi Brazil.


Upitan bi li se Srbija suprotstavila švicarskoj strani koja otkucava preciznošću svojih poznatih satova, Stojković je u četvrtak rekao da bi ih radije usporedio sa švicarskim sirom i iskoristio “rupe”.
“Stvarno bismo voljeli razgovarati o njihovom siru i pronaći njihove slabe točke ili rupe, kako bismo postigli rezultat kojem težimo”, rekao je Stojković novinarima uoči utakmice u petak na Stadionu 974 u Dohi.


“Znali smo nakon ždrijeba da je Brazil potpuno drugačija dimenzija i da ćemo se boriti za drugo mjesto s Kamerunom i Švicarskom. Ove prognoze su nas dovele do ove točke. Znali smo, također, da će utakmica sa Švicarskom biti od velike važnosti kao posljednja u skupini, a to je ono što nas sada čeka. Svjedočili smo puno iznenađenja na ovom Svjetskom prvenstvu”, kazao je Piksi.