TRENER SHKUPIJA

Sedloski: Imamo odličan rezultat, ali Dinamo je favorit

Hina

Goce Sedloski, Foto: D. LOVROVIĆ

Goce Sedloski, Foto: D. LOVROVIĆ

Makedonski stručnjak je istaknuo kako gledajući svoje igrače na treningu gaji nadu jer vidi motivaciju i entuzijazam s kojim igrači čekaju dvoboj.



SKOPLJE – Imamo odličan rezultat, ali Dinamo je i dalje favorit, kazao je trener makedonskog prvaka Shkupija Goce Sedloski uoči sutrašnjeg uzvrata protiv zagrebačkog Dinama u 2. pretkolu Lige prvaka.


Podsjetimo, maksimirski ogled Dinama i Shkupija je završio 2-2, a uzvrat je u utorak u 21.00 sati na Toše Proeski Areni u Skoplju.


“Ne znam jesu li nas podcijenili ili ne. Ali ako je tako, neka traže razlog. Dokazali smo se na terenu. Naravno da su i dalje favoriti. Znamo tko je Dinamo, znamo kakvi su igrači i kakav budžet imaju. Uvijek se kvalificiraju za Ligu prvaka i Europsku ligu. Imamo odličan rezultat, ali i dalje su favoriti, na papiru,” kazao je Sedloski.




Makedonski stručnjak je istaknuo kako gledajući svoje igrače na treningu gaji nadu jer vidi motivaciju i entuzijazam s kojim igrači čekaju dvoboj.


“Sve je otvoreno. Mi moramo otkloniti greške iz prve utakmice. Bit ćemo spremni na sve, pa ćemo vidjeti koliko će nam protivnik dopustiti. Rekao sam igračima nakon prve utakmice da smo odigrali dobro i da ako u uzvratu budu izvršavali moje zadatke sve je moguće,” istalnuo je Sedloski.


Makedonski prvak je pozvao navijače kluba, ali i ostale stanovnike Skoplja da ispune Nacionalnu arenu kako bi zajedno ispisali povijest.


“Vjerujemo u povijesnu pobjedu i plasman, ali da bismo to ostvarili potrebna nam je podrška javnosti i naših navijača koji su dvanaesti igrač”, rekao je Sedloski.


Pobjednik susreta između hrvatskog i makedonskog prvaka će u 3. pretkolu igrati protiv boljeg iz susreta Ludogorec – Shamrock Rovers. U prvom susretu bugarski prvak je slavio sa 3-0.


U slučaju neuspjeha, “Modri” sele u 3. pretkolo Europske lige gdje će ih čekati poraženi iz dvoboja Ludogorec – Shamrock Rovers.