Prva liga rukometašica

Rukometašice Murvice napravile iznenađenje, Silvija Masnić jača od udarca nogom u glavu

Igor Duvnjak

KLUPKO RADOSTI – Rukometašice Murvice

KLUPKO RADOSTI – Rukometašice Murvice

Ja sam dobila udarac, iskreno rečeno dobila sam nogom u glavu, imam i sada otisak na licu. Morala sam izaći iz igre, ali, hvala Bogu, to nije bilo ništa toliko strašno da ne bih mogla igrati dalje - rekla je nakon susreta Masnić



RIJEKA Rukometašice crikveničke Murvice ugodno su iznenadile i pobijedile na svom parketu visokoplasirani Bjelovar. Igračice trenera Ramiza Džekića imale su se čemu radovati nakon bodova koji im puno znače u borbi za ostanak. U vatrometu golova ostvarile su pun pogodak u furioznoj završnici.


Dovoljno je napomenuti da su u prvom poluvremenu bile skroz podređene, nakon prvih trideset minuta zaostajale su čak za pet golova (11:16), ali nisu se predavale. U nastavku su dodale gas na vrijeme, do 44. minute su izjednačile (22:22), dvije minute kasnije već su imale dva koraka prednosti i u tom su ritmu nastavile do kraja.


– Za nama je bila čitava serija poraza, gubile smo od Umaga, Osijeka, Lokomotive, Splita… – kaže Silvija Masnić, golgeterica utakmice s čak 11 pogodaka, djevojka rođena 1994. godine u Sinju, koja je zabila više od trećine pogodaka Murvice. – To nije baš djelovalo sjajno, stoga nam je ovaj pun pogodak itekako dobro došao. Za popravljanje raspoloženja i za podizanje samopouzdanja.




Bjelovarčanke su daleko odmakle, ali na gošće se srušila lavina od čak 20 domaćih golova u završnih 30 minuta.


– Čak smo i dobro otvorile utakmicu. Istina, bile smo nekako u grču, ali bilo je grešaka i s jedne i s druge strane. Mi smo malo pale pred konac prvog poluvremena. Ja sam dobila udarac, iskreno rečeno dobila sam nogom u glavu, imam i sada otisak na licu. Morala sam izaći iz igre, ali, hvala Bogu, to nije bilo ništa toliko strašno da ne bih mogla igrati dalje.


U drugom poluvremenu je na terenu bila sasvim druga priča. Zaigrale smo puno brže u napadu, bile smo i koncentrirane kod šuta. Čini mi se da je njihov trener pogriješio kada je odlučio igrati »flastera« na meni. Otvorilo se dosta prostora za naše druge cure te je sve skupa ispalo dobro za nas. Pobjeda je tu, a naravno da se uvijek može i bolje, uvijek ima prosora za napredak. Sada ćemo se odmoriti za vikend, a onda u srijedu igramo sa Zametom u Kupu.