Ligue 1

PSG remijem potvrdio svoj deseti naslov prvaka Francuske, utakmica u Saint-Etienneu prekinuta na pola sata zbog vatrometa

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Druga subotnja utakmica 34. kola, u kojoj je Monaco slavio sa 4-1 u Saint-Etienneu, bila je prekinuta u 67. minuti, zato što su domaći navijači uspjeli aktivirati vatromet unutar stadiona Geoffroy-Guichard.



PARIZ Nogometaši Paris Saint-Germaina potvrdili su četiri kola prije kraja prvenstva deseti naslov prvaka Francuske odigravši pred svojim navijačima na Parku prinčeva 1-1 protiv Lensa u utakmici 34. kola.


I jedan bod bio je dovoljan da PSG ode na nedostižnih 16 bodova prednosti ispred Marseillea.


Lionel Messi je u 68. minuti doveo domaće u vodstvo prekrasnim udarcem s 22-23 metra, poslavši loptu pod gredu za svoj treći prvenstveni pogodak u dresu PSG-a. Da Parižani osvajanje naslova ne proslave pobjedom pobrinuo se Corentin Jean golom u 88. minuti, ali i vratar Lensa Jean-Louis Leca koji je imao nekoliko spektakularnih obrana.




Druga subotnja utakmica 34. kola, u kojoj je Monaco slavio sa 4-1 u Saint-Etienneu, bila je prekinuta u 67. minuti, zato što su domaći navijači uspjeli aktivirati vatromet unutar stadiona Geoffroy-Guichard.


Bilo je to neposredno nakon što je branič Saint-Etiennea Timothee Kolodziejczak na prilično sprektakularan način postigao autogol za vodstvo Monaca 3-1.


Sudac Bastien Dechepy bio je prisiljen povući momčadi s terena, a prekid je potrajao gotovo pola sata. Nakon razgovora s domaćim predstavnicima Dechepy je odlučio nastaviti dvoboj.