Rastanak se bliži

Kylian Mbappe obavijestio PSG da odlazi na kraju sezone, iza svega stoji Real Madrid

Hina

Kylian Mbappe/Foto REUTERS

Kylian Mbappe/Foto REUTERS

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša u lipnju će postati slobodan igrač



PARIZ  Tijekom četvrtka francuski nogometaš Kylian Mbappe obavijestio je svoj klub PSG kako će definitivno napustiti Pariz na kraju aktualne sezone, objavio je The Athletic, ali i još nekoliko medija.


Valjani ugovor Mbappe i PSG imaju do lipnja ove godine. Potom će jedan od najboljih svjetskih nogometaša postati slobodan igrač, ali još uvijek nije definitivno poznato gdje će nastaviti karijeru. Uvjerljivo najčešće u tom se kontekstu dosad spominjao madridski Real.


“Mbappe je priopćio svoju odluku PSG-u, ali uvjeti odlaska još nisu u potpunosti dogovoreni. Službena objava se očekuje nakon što se situacija finalizira u sljedećih nekoliko mjeseci”, stoji u izvješću.




Jedan od najvećih francuskih junaka na putu prema svjetskom zlatu 2018. te svjetskom srebru 2022. godine u PSG je došao iz Monaca tijekom kolovoza 2017. godine. Pomogao je PSG-u u osvajanju pet naslova pobjednika francuske Ligue 1, a i trenutačno je njegova momčad vodeća u domaćem prvenstvu i ima čak 11 bodova više od drugoplasirane Nice.


Ukupno je 25-godišnji Mbappe upisao 290 nastupa za momčad iz Pariza te je postigao 243 pogotka uz 105 asistencija. Trenutačno je Mbappe s 20 golova uvjerljivo najbolji strijelac Ligue 1.