Slavko Goluža

Proslavljeni rukometaš i trener se vraća na klupu PPD Zagreba, debi će imati protiv svoje bivše momčadi

Hina

Slavko Goluža/Foto PPD Zagreb

Slavko Goluža/Foto PPD Zagreb

Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi "zagrebaša", a prvu utakmicu vodit će 24. studenoga na gostovanju kod mađarskog Veszprema



ZAGREB Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb objavio je kako je za novoga trenera imenovao Slavka Golužu, a ugovor je potpisa do kraja ove sezone.


Goluža je na klupi PPD Zagreba naslijedio Ivicu Obrvana koji je dobio otkaz nakon domaćeg poraza od Dinama iz Bukurešta u Ligi prvaka.


Proslavljenom hrvatskom rukometašu i treneru biti će ovo treći mandat na klupi “zagrebaša”, a prvu utakmicu vodit će 24. studenoga na gostovanju kod mađarskog Veszprema.




“Kao netko tko je svoje ime i prezime napravio u Zagrebu želim se prije svega zahvaliti ljudima u klubu na povjerenju. Posljednjih nekoliko dana proveo sam u intenzivnim razgovorima s Josipom Valčićem i Damirom Bičanićem od kojih sam dobio puno informacija. Za početak se nadam pozitivnom efektu. U ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja prvog dijela sezone pokušat ćemo uvesti neke sitne promjene, pa ćemo vidjeti koliko će to štimati. Situacija nije laka, ali time je i motiv veći a ja imam strašan motiv”, kazao je Goluža te se potom osvrnuo na sastav koji ima na raspolaganju:


“Ekipa je sastavljena od nekih iskusnih igrača koji su prošli puno toga u rukometu, ali i nekih mlađih pred kojima je tek početak karijere. Moj zadatak je da napravimo jednu sinergiju i pravu atmosferu. Želim da naš najbolji igrač bude naša ekipa. Vremena nema puno, moja prva utakmica biti će već sljedeći četvrtak u Veszpremu. To je klub u kojemu sam poslije Zagreba i Metkovića proveo najljepše trenutke svoje karijere. Osim što imaju sjajnu ekipu, oni imaju ponajbolje navijače u Europi. Nevjerojatna je ta energija koju Veszpremovi navijači šalju svojim igračima i veliki je izazov igrati u takvoj atmosferi. Veselim se toj utakmici, ali moram istaknuti kako me u ovom trenutku jedino interesira naša ekipa. Želim da damo sve od sebe, a za ishod ćemo vidjeti na kraju što će biti. U svakom slučaju niti ja, niti moja ekipa se nećemo unaprijed predati”.