Kyrgios bez dlake na jeziku

Problematični Australac odgovorio Đokoviću: “Ne mogu prihvatiti kritiku nekoga tko ‘partija’ za vrijeme pandemije”

Portal Novi list

Nick Kyrgios/Foto REUTERS

Nick Kyrgios/Foto REUTERS

"Pročitao sam njegove komentare, kaže da me ne poštuje van terena, ali nisam siguran kako me ne može poštovati sada kada sam napravio puno pozitivnih stvari, pogotovo za vrijeme pandemije" rekao je australski tenisač



MELBOURNE Australski “zločesti dečko” odgovorio je Novaku Đokoviću nakon što je svjetski broj jedan komentirao kako nema razloga poštovati Nicky Kyrgiosa izvan teniskih terena.


Nakon meča s Federicom Ferreirom Silvom, novinari su upitali Kyrgiosa za mišljenje, a on je odgovorio bez dlake na jeziku.


“Pročitao sam njegove komentare, kaže da me ne poštuje van terena. Razumio bih da je rekao da se ne slaže sa stvarima koje sam radio u prošlosti, ali nisam siguran kako me ne može poštovati sada kada sam napravio puno pozitivnih stvari, pogotovo za vrijeme pandemije” rekao je australski tenisač te nadodao:




“Vozio sam se autom za vrijeme pandemije i dostavljao hranu ljudima koji do nje nisu mogli. Bio sam vrlo oprezan kako se ponašam i što radim, a bio sam i odgovoran te nisam širio virus. Sada doniram i pakete s hranom ljudima kojima su potrebni, imam svoju zakladu… Tako da mi je jako čudno što je rekao da me ne poštuje izvan terena jer zapravo radim mnogo korisnih stvari.”


Nakon što se opravdao, 25-godišnji tenisač nije mogao nastaviti a da i sam ne kaže kako on gleda na Novaka Đokovića.


“On je vrlo čudan tip, taj Novak. Vrhunski tenisač, ali nažalost ne znam mogu li prihvatiti kritiku nekoga tko je za vrijeme pandemije bez majice ‘partijao’ okolo.”


Australac se usput i osvrnuo na vječnu debatu tko je najbolji tenisač svih vremena.


“Po mojem mišljenju Roger je najbolji svih vremena. S tom kombinacijom vještina i načinom na koji igra, mislim da je sve jasno. Po talentu Nadal i Đoković mu nisu ni blizu”, zaključio je Kyrgios.