ŠKRLJEVAČNI ZAKLJUČILI ROSTER

Posljednji dio slaglice za novu sezonu: roster AO Škrljeva kompletiran centrom Stefanom Šajinom

Luka Medak

Stefan Šajin/Foto: KK Dynamic

Stefan Šajin/Foto: KK Dynamic

Nadamo se da će sadašnji roster biti u redu za ovu godinu i da će se svi igrači dobro složiti, da ćemo ponovo napraviti dobru kemiju u momčadi - rekao je trener Damir Rajković



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva danas kreću s pripremama za novu sezonu, a do sada je bilo jedino upitno tko će popuniti jedno prazno mjesto na visokim pozicijama. Kao posljednji dio slagalice Škrljevčani su našli pojačanje u 28-godišnjem Stefanu Šajinu.


– Kompletirali smo konačno cijeli roster, angažirali smo Stefana Šajina iz Novog Sada i on nam je posljednja akvizicija na visokim pozicijama. Pokušavali smo prvotno to mjesto popuniti s domaćim igračem, no nismo uspjeli pronaći zajednički jezik i kao rješenje se nametnuo još jedan stranac. Nadamo se da će sadašnji roster biti u redu za ovu godinu i da će se svi igrači dobro složiti, da ćemo ponovo napraviti dobru kemiju u momčadi – rekao je trener Damir Rajković.


Šajin je u Škrljevo došao iz beogradskog Dynamica, a prije toga je nastupao za Mladost iz Zemuna, Vojvodinu, Teodo, Spartak i CSM Medias iz Rumunjske. S 206 centimetara Šajin je jednake visine kao donedavni centar Arkim Robertson, a trener Rajković se nada da će se i jednako dobro uklopiti u momčad.




Nova sezona HT Premijer lige počinje za mjesec dana, 18. rujna.