Reprezentativni pozivi

Plivačici Kantride Meri Mataji poziv za pripreme hrvatske reprezentacije u Beleku

Meri Mataja/Foto Arhiva NL

Meri Mataja/Foto Arhiva NL

Plivačica Kantride Klara Kosanović te »primorjašica« Eva Stanković na svome će bazenu Kantrida od 11. do 17. listopada odraditi pripreme juniorske reprezentacije



RIJEKA Mlađe juniorke Primorja Lucija Ivanović, Rea Kozeljac i Marta Morić u pratnji trenera Lea Škerjanca te mlađi junior Kantride Tin Mijatov boravit će na pripremama mlade hrvatske reprezentacije, koja će od danas do 3. listopada trenirati u Termama Tuhelj.


Plivačica Kantride Klara Kosanović te »primorjašica« Eva Stanković na svome će bazenu Kantrida od 11. do 17. listopada odraditi pripreme juniorske reprezentacije, dok će plivačica Kantride Meri Mataja s trenerom Daliborom Krebeljom biti dio hrvatske reprezentacije, koja će od 11. do 21. listopada trenirati u turskom Beleku.


Mataja je poziv izbornika Lovrenca Franičevića zaslužila kao kandidatkinja za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu, a na pripremama u Beleku, što će osim kandidata za Europsko juniorsko prvenstvo okupiti i kandidate za Olimpijske igre i Europsko prvenstvo, društvo će joj raditi Marin Mogić (Jadran), Nikola Obrovac (Medveščak), Nikola Miljenić (Medveščak), Franko Grgić (Jadran), Lovro Serdarević (Dubrava), Filip Cigić (Mladost), Karlo Perčinić (Mladost), Filip Mujan (Mornar), Mario Šurković (Jug), Matea Sumajstorčić (Mladost), Klara Bošnjak (Medveščak), Nika Špehar (Mladost) i Lea Gerard (Mladost), s trenerima Lovrencom Franičevićem, Matom Ružićem i Domagojem Zajecom.