Uspješna premijera

Odbojkaši Opatije Volleya prvom pobjedom u povijesti izborili osminu finala Kupa Hrvatske, ždrijeb danas u podne

Ivan Volarić

Opatijci uoči susreta u Umagu

Opatijci uoči susreta u Umagu

Osim odbojkaša Opatije Volleya svoje suparnike u osmini finala Kupa Snježane Ušić, odnosno Kupa Vinka Dobrića saznat će još tri ekipe iz riječkog bazena

Umag – Opatija Volley 2:3




UMAG Finale regionalnog odbojkaškog Kupa: Umag – Opatija Volley 2:3 (27:25, 25:23, 21:25, 21:25, 10:15). Dvorana Maria i Line u Umagu. Gledatelja: 50. Suci: Raić i Ostojić.


UMAG: Burić, Hlaj Fattor, Markovec, Erjavec, Sodomaco, Degrassi, Horvatović, Kozlović, Damiani.


OPATIJA VOLLEY: Čolić, Uravić, Stanojević, Balen, Vujović, Mulvaj, Keller.




Novoformirani opatijski odbojkaški klub pobjednički je odradio svoju prvu službenu utakmicu. Opatijci su se plasirali u osminu finala Kupa Hrvatske. Danas u podne zakazan je u prostorijama HOS-a ždrijeb nakon kojega će Opatijci saznati suparnika kojega će ugostiti na domaćem parketu.


Osim odbojkaša Opatije Volleya svoje suparnike u osmini finala Kupa Snježane Ušić, odnosno Kupa Vinka Dobrića saznat će još tri ekipe iz riječkog bazena. Pored dvaju superligaša, MOK i HAOK Rijeke, u ždrijeb će i odbojkašice Drenove – pobjednice regionalnog Kupa. Drenova i Opatija Volley će kao slabije rangirane ekipe kao domaćini dočekati nekog uglednog gosta, dok obje Rijeke čekaju – gostovanja.