Prva boćarska liga

Boćari Vargona dočekuju Metkovce u poluzavršnici doigravanja za prvaka, Riječani se nadaju uvjerljivoj pobjedi

Denis Frančišković

Riječki boćari neće imati lagan zadatak/Foto M. GRACIN

Riječki boćari neće imati lagan zadatak/Foto M. GRACIN

U drugoj utakmici u Splitu igraju Sokol i PulaRIJEKA Boćari Vargona danas će od 15 sati u svojoj bazi na Podvežici odmjeriti snage s Metkovićem u prvoj utakmici poluzavršnice prvenstva Hrvatske, u onoj drugoj u Splitu igraju Sokol i Pula. Uzvrati su na programu 17. travnja, a za prolazak dalje gledat će se i visina pobjeda u slučaju da obje momčadi ostvare po jednu pobjedu.


Ipak se igra, najvažnija je odluka i to s obzirom na pojavu jednog slučaja koronavirusa u redovima Riječana, nakon čega je jučer poslijepodne testiran i prostali dio igrača, čiji su testovi bili negativni. U klubu su postupili odgovorno, zdravlje igrača je najvažnije.


– Metković je dobra momčad, a da su normalne okolnosti, trebali bismo proći dalje. Trebalo bi iskoristiti prigodu domaćeg terena i ovdje napraviti razliku. No ova je sezona promašena, to su sve muke, ali kako drugima, tako i nama. Nadam se prolasku, mislim da smo u stanju na Podvežici pobijediti uvjerljivom razlikom. Iako je protivnik ozbiljan – kaže Dinko Beaković, sportski direktor Vargona.