Silvijo Čabraja

Trener Lokomotive iskreno priznao nakon poraza na Poljudu: “Da smo zabili u 94. minuti završilo bi 1:1 i to bi bila tragedija”

Portal Novi list

Silvijo Čabraja/Foto PIXSELL

Silvijo Čabraja/Foto PIXSELL

Izlaskom Mudražije koji se vratio nakon ozljede, a imao je i žuti karton, do gola je Hajduk bio znatno bolji - rekao je Čabraja



SPLIT Trener Lokomotive Silvijo Čabraja realno je rezonirao poraz od Hajduka na Poljudu (1:0).


– Prvih 45 minuta mislim da je utakmica bila egal. Hajduk je imao više udaraca, ali nije imao pravu šansu. Izlaskom Mudražije koji se vratio nakon ozljede, a imao je i žuti karton, do gola je Hajduk bio znatno bolji. Na kraju smo mi imali par šansi, Goričan, Kalaica, Tuci. Hajduk je zasluženo pobijedio. Volio bih da je Hajduk dobio Istru i Goricu jer su protiv nas imali više žara i želje za pobjedom – rekao je Čabraja, a zatim dodao:


– U odnosu na zadnju pobjedu u Splitu nedostaje nam šest-sedam igrača. Aliyu, Kulenović, De Haas, Kačavenda, Stojković, Vasilj. Mi smo takva ekipa. Feta Fetai je 2005. godište, Kanižaj je 2003., Smakaj je 2003. To je naša stvarnost.




Kakav derbi očekujete i može li Hajduk biti prvak?


– Hajduk je ozbiljna momčad. Da smo zabili u 94. minuti završilo bi 1:1 i to bi bila tragedija, a Hajduk je bio bolji. Za derbi je sve moguće – zaključio je Čabraja.