Nogomet

Trener hreljinskog Naprijeda sporazumno raskinuo ugovor s klubom: “Imali smo različita razmišljanja”

Valentina Prokić

Branko Panić/Foto V. KARUZA

Branko Panić/Foto V. KARUZA

Naprijed je sezonu u bivšoj trećoj ligi završio na zadnjem mjestu, a Panić je momčad preuzeo u četvrtom kolu, nakon što je otišao Neven Strukan



HRELJIN Branko Panić više nije trener hreljinskog Naprijeda. Panić i klub su sporazumno raskinuli ugovor nakon što je nova uprava preuzela Naprijed na kraju sezone koju bi na Hreljinu najradije zaboravili.


Naprijed je sezonu u bivšoj trećoj ligi završio na zadnjem mjestu, a Panić je momčad preuzeo u četvrtom kolu, nakon što je otišao Neven Strukan. Sad već bivši trener na Hreljinu je proveo osam godina.


– Razišli smo se prijateljski, imali smo različita razmišljanja o tome kako treba nastaviti. Nema nikakvih zamjerki. Meni je Naprijed važan, ipak sam tamo proveo osam godina i želim im uspjeh. Već sam imao poziva od nekoliko klubova, ali mislim da ću prvo malo odmoriti od nogometa, a onda ćemo vidjeti. Iako će mi to biti čudno u poslijepodnevnim satima, kada ne budem morao ići na trening – rekao je Branko Panić. Naprijed još uvijek ne zna hoće li i iduće sezone igrati istu ligu, koja postaje četvrta.