Kup Hrvatske

Rijeku u Oriovcu očekuje najmanje tisuću gledatelja: “Atmosfera je odlična”

Denis Frančišković

Ovo je za naše dečke prigoda da odigraju i odmjere snage s prvoligašem. I to ne bilo kakvim, Rijeka je trenutno ispred Dinama i Hajduka - kaže Robert Dujić, trener Oriolika



RIJEKA Robert Dujić iz Slavonskog Broda svježi je kormilar Oriolika, današnjeg suparnika Rijeke u osmini finala Kupa Hrvatske. Nekadašnji igrač Osijeka u mladenačkim je danima na travnjacima susretao i u raznim selekcijama i igrao s Goranom Tomićem. Karijeru je prekinuo zbog teške ozljede koljena, ali Osijek mu je izašao ususret u trenerskom usavršavanju.


– Ovo je za naše dečke prigoda da odigraju i odmjere snage s prvoligašem. I to ne bilo kakvim, Rijeka je trenutno ispred Dinama i Hajduka – kaže Dujić. – Atmosfera je kod nas odlična, nakon lošijeg starta pobijedili smo u srijedu Graničara iz Županje 1:0, a na tome nam je bio fokus. Danas očekujem minimalno tisuću ljudi na tribinama, a super je što nam je Rijeka izašla ususret da igramo u subotu. Tomić s druge strane? Da, igrali smo i kao klinci jedan protiv drugoga, Osijek potiv Hajduka. Mladenački dani. Inače, Oriolik je za trećeligaške uvjete jedan krasan slavonski klub. Pokušat ćemo se prilagoditi, što bolje sačuvati mrežu.