Suradnja

Potpisan sporazum između HNS-a i zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

P. N.

Foto HNS

Foto HNS

To se u prvom redu odnosi na provođenje stručnih i znanstvenih istraživanja, znanstveno-nastavne, znanstveno-istraživačke i stručne suradnje, omogućavanje uvjeta za izvođenje studentskih vježbi i prakse



U sjedištu krovne organizacije hrvatskog nogometa potpisan je sporazum o suradnji Hrvatskog nogometnog saveza i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.


 


Sporazum su potpisali predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, i dekan ERF-a, izv.prof.dr.sc. Ante Bilić Prcić, a potpisivanju su prisustvovali i voditelj Odjela prevencije i sigurnosti HNS-a, Jurica Jurjević, grassroots manager Antonio Grahovac u ime HNS-a, a ispred ERF-a i prodekanica za znanost, doc. dr. sc. Tihana Novak i prodekan za studije, izv. prof. dr. sc. Luka Bonetti. Sporazum podrazumijeva suradnju na svim područjima od zajedničkog interesa i svojih djelatnosti.




To se u prvom redu odnosi na provođenje stručnih i znanstvenih istraživanja, znanstveno-nastavne, znanstveno-istraživačke i stručne suradnje, omogućavanje uvjeta za izvođenje studentskih vježbi i prakse, međusobno povezivanje i razmjenu iskustava radnika i suradnika ERF-a i HNS-a, podnošenje prijava i realizacije zajedničkih projekata, organizaciju simpozija, konferencija i seminara, organizaciju raznih oblika zajedničkog djelovanja,  usmjerenih na promociju inkluzije i društvenih vrijednosti koje ju podupiru, pružanje usluga sukladno upisanim djelatnostima te druge oblike suradnje za koje se procijeni da su od zajedničkog interesa obiju ugovornih strana.


Foto HNS

Foto HNS