Kršenje mjera

Policija upala na rođendansku zabavu Lukakua, kazne dobili svi gosti, pa tako i hrvatski reprezentativac

Hina, Portal Novilist.hr

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

Među gostima je bio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, kao i Achraf Hakimi, Ashley Young te upravitelj hotela, koji je organizirao zabavu. Svi će oni morati snositi kazne zbog kršenja epidemioloških mjera. 



MILANO Talijanska je policija tijekom noći policija upala na rođendansku zabavu napadača Intera Romelua Lukakua u hotelu u središtu Milana zbog kršenja COVID-19 pravila, javlja u četvrtak ANSA.


Policija je ušla u hotel u središtu Milana u ranojutarnjim satima u četvrtak i otkrila dvadesetak ljudi u restoranu, navodi ANSA dodajući da je domaćin okupljanja bio Lukaku koji je slavio svoj 28. rođendan koji pada u četvrtak. Među gostima je bio i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, kao i Achraf Hakimi, Ashley Young te upravitelj hotela, koji je organizirao zabavu. Svi će oni morati snositi kazne zbog kršenja epidemioloških mjera.


Prema COVID-19 pravilima u Milanu je na snazi policijski sat i to u razdoblju od 22:00 sata do 5:00 sati ujutro, a kršenja se kažnjavaju.




Lukaku je bio strijelac gola u zadnjoj minuti za Inter u susretu (3-1) protiv Rome u Milanu, nekoliko sati prije zabave.