Mercato

Chelsea i Roma potvrdili posudbu Romelua Lukakua, belgijski napadač ponovo će surađivati s Joseom Mourinhom

Hina

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

Romelu Lukaku/Foto REUTERS

Uzbudila me dobrodošlica koju su mi priredili navijači Rome i dala mi još veću motivaciju - rekao je bivši napadač Intera, Manchester Uniteda...



RIM Posao između Chelseaja i Rome je obavljen te je i službeno postalo poznato kako će 30-godišnji belgijski nogometni reprezentativac Romelu Lukaku do kraja sezone kao posuđeni igrač boraviti u rimskom klubu.


Klubovi nisu službeno objavljivali detalje ovog posla, ali talijanski mediji navode kako je Lukaku na posudbu u Romu došao za nešto više od osam milijuna eura.


„Uzbudila me dobrodošlica koju su mi priredili navijači Rome i dala mi još veću motivaciju“, rekao je Lukaku koji će nakon Chelseaja i Manchester Uniteda ponovno surađivati s Joseom Mourinhom, sadašnjim trenerom Rome.




Karijeru je Lukaku počeo u Anderlechtu, a kasnije je igrao za Chelsea, West Bromwich, Everton, Manchester United i Inter, gdje je bio i prošle sezone, također kao posuđeni igrač Chelseaja.


U belgijskoj reprezentaciji Lukaku je skupio 108 nastupa te je postigao čak 75 pogodaka, a bio je i član brončane generacije sa Svjetskog prvenstva 2018. godine.