Milan Mandarić

Poduzetnik rođen u Hrvatskoj nakon prodaje Olimpije sprema se kupiti klub u Srbiji: “Zvali su i iz Hajduka…”

Portal Novi list

Milan Mandarić/Foto M. GRACIN

Milan Mandarić/Foto M. GRACIN

Zvali su me u Crvenu zvijezdu i Partizan. Pomogao sam Crvenoj zvijezdi, doveo sam Piksija, Belodedića, kao i neke druge igrače - rekao je Mandarić



RIJEKA Prema pisanju srpskih medija Milan Mandarić priprema se za novu nogometnu investiciju. Naime, ovaj poznati poduzetnik rođen nedaleko Gospića, a odrastao u Novom Sadu mogao bi nedugo nakon što je prodao Olimpiju investirati u – Vojvodinu.


– Zvali su me u Crvenu zvijezdu i Partizan. Pomogao sam Crvenoj zvijezdi, doveo sam Piksija, Belodedića, kao i neke druge igrače. To sam ponovio i ljudima iz aktualne srpske vlasti. Hvala na pozivima, ali ja sam osoba koja ima projekte i sebe tu vidi. Na primjer, zvali su me i iz Hajduka iz Splita. Sve su to fantastični klubovi, imaju navijače, ali imaju i probleme – izjavio je Mandarić koji je osim Olimpije do sada bio vlasnik belgijskog Charleroija, francuske Nice, te engleskog Portsmoutha, Leicester Cityja i Sheffield Wednesdaya.


– Uvijek tražim punu odgovornost, punu kontrolu i vlasništvo u klubu. Ako me pitate da li bih sada vodio klub u Srbiji, ako bih tako nešto i uradio, mogao bih samo svoju Vojvodinu. Volim Novi Sad, ljude tamo… – rekao je Mandarić.