Druga HNL

Orijent 1919 gostuje u Vinkovcima, trener Damir Milinović može računati na četiri povratnika u momčad

Ivan Volarić

Gojko Gadže/Foto Arhiva NL

Gojko Gadže/Foto Arhiva NL

U sastavu Krimejčana neće biti Berkovića, Hodže, Bosančića, Kokorovića, Brdara i SenčaraRIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 nakon domaćeg poraza od Rudeša danas (17.30 sati) gostuju kod jedne od dviju momčadi u Drugoj HNL koje su uspjele ishoditi prvoligašku licencu u prvom krugu – Cibalije. Damir Milinović na sraz sa svojom bivšom momčadi neće povesti kompletan sastav. U konkurenciju su se vratili Mulac, Črnko, Vidas i Tadejević, ali neće biti Berkovića, Hodže, Bosančića, Kokorovića, Brdara i Senčara.


– Vinkovčani u posljednje vrijeme igraju kao i mi, po sistemu – toplo-hladno. U posljednjoj utakmici dobili su Croatiju iz Zmijavaca, prije toga izgubili od Rudeša… U svakom slučaju nadam se da možemo nešto uzeti u Vinkovcima – rekao je trener Krimejčana, koji su ovoga proljeća puno bolji kao gosti (12 bodova), nego kao domaćini (7 bodova).


»Crveni« su izgubili tek jednu utakmicu na strani u drugom dijelu sezone, a doma dobili tek dvije od šest utakmica. Premalo za željeni iskorak prema vrhu ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore