Drugoligaške želje

Opatijci su vijest o dobivenoj licenci saznali na treningu na Kantridi: “Idemo se boriti za Drugu HNL!”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Hvala Bogu! Treniramo, pripremamo se, ali ne znamo još termine kvalifikacija - prva je reakcija trenera Zorana Bogolina



RIJEKA Nogometaši Opatije na jutarnjem treningu na Kantridi saznali su dobru vijest da je klub dobio drugoligašku licencu koja im omogućava igranje kvalifikacija za plasman u Drugu HNL.


– Hvala Bogu! Treniramo, pripremamo se, ali ne znamo još termine kvalifikacija – prva je reakcija Zorana Bogolina, trenera Opatijaca, koje sudeći po dobivenim licencama čekaju susreti protiv Junaka, Marsonije i Mladosti Petrinje negdje na neutralnom terenu. Četiri ekipe igrat će za dva mjesta u Drugoj HNL.


– Nitko dugo vremena nije htio u Drugu HNL, a sada kada mi hoćemo želi njih deset! Imamo svoj cilj i moramo sve napraviti da ga i ostvarimo – nadovezao se Bogolin.




S Opatijcima posljednjih tjedana trenira iskusni branič Ivan Zgrablić, međutim Bogolin neće moći računati na njega u kvalifikacijama.


– Prijelazni rok se otvara  u ponedjeljak, možemo ga registrirati, ali ne može igrati jer kvalifikacije se smatraju tekućom sezonom. Osim toga imamo problem što Toni Rudan, Bertoša i Glavaš imaju tri žuta kartona, ne znamo je li se kartoni prenose na kvalifikacije. Ništa, skupit ćemo glave i idemo se boriti! – poručio je trener Opatijaca.