Drugoligaške želje

Opatijci su vijest o dobivenoj licenci saznali na treningu na Kantridi: “Idemo se boriti za Drugu HNL!”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Zoran Bogolin, trener Opatije/Foto Arhiva NL

Hvala Bogu! Treniramo, pripremamo se, ali ne znamo još termine kvalifikacija - prva je reakcija trenera Zorana BogolinaRIJEKA Nogometaši Opatije na jutarnjem treningu na Kantridi saznali su dobru vijest da je klub dobio drugoligašku licencu koja im omogućava igranje kvalifikacija za plasman u Drugu HNL.


– Hvala Bogu! Treniramo, pripremamo se, ali ne znamo još termine kvalifikacija – prva je reakcija Zorana Bogolina, trenera Opatijaca, koje sudeći po dobivenim licencama čekaju susreti protiv Junaka, Marsonije i Mladosti Petrinje negdje na neutralnom terenu. Četiri ekipe igrat će za dva mjesta u Drugoj HNL.


– Nitko dugo vremena nije htio u Drugu HNL, a sada kada mi hoćemo želi njih deset! Imamo svoj cilj i moramo sve napraviti da ga i ostvarimo – nadovezao se Bogolin.
S Opatijcima posljednjih tjedana trenira iskusni branič Ivan Zgrablić, međutim Bogolin neće moći računati na njega u kvalifikacijama.


– Prijelazni rok se otvara  u ponedjeljak, možemo ga registrirati, ali ne može igrati jer kvalifikacije se smatraju tekućom sezonom. Osim toga imamo problem što Toni Rudan, Bertoša i Glavaš imaju tri žuta kartona, ne znamo je li se kartoni prenose na kvalifikacije. Ništa, skupit ćemo glave i idemo se boriti! – poručio je trener Opatijaca.