Druga HNL

Utakmica između Opatije i Dugopolja odgođena, novi termin 14. studenoga

Portal Novi list

Postojala je mogućnost da se utakmica odigra u nedjelju od 11 sati, ali gosti nisu željeli preuzimati rizik da noće u Rijeci, a onda u slučaju da kiša ne stane ponovo ostanu bez utakmice



RIJEKA Nogometaši Opatije od 15 sati pod stijenama Kantride dočekuju u 11. kolu Druge HNL Dugopolje. Opatijci se nakon još jednog gostujućeg trijumfa (Junak u Sinju) nadaju prvoj domaćoj pobjedi nakon one uvodne protiv Hajduka II.


Ta pobjeda mogla bi ih, u slučaju da Dragovoljci posrnu na Poljudu, vinuti i na čelo poretka, no s druge strane ukoliko ponovo prospu bodove pred svojim navijačima “crno bijeli” mogli bi skliznuti za nekoliko mjesta na ljestvici.


Stigli su službeni sastavi.




Ništa od utakmice na Kantridi. Velike količine kiše paralizirale su zapadni dio grada i poplavile travnjak pod stijenama zbog čega je odgođena utakmica. Doduše, travnjak ne izgleda tako loše kao što su to protumačili suci i gostujuća momčad. Čeka se još dogovor predstavnika klubova i povjerenika oko novog termina. Utakmica bi se mogla igrati u nedjelju poslijepodne, no problem je što je stadion zauzet.


Pala je odluka. Utakmica će se igrati 14. studenoga. Postojala je mogućnost da se susret odigra u nedjelju od 11 sati, ali gosti su se ipak radije odlučili vratiti kućama. Nisu željeli preuzeti rizik da noće u Rijeci, a onda u slučaju da kiša ne stane ponovo ostanu bez utakmice.


OPATIJA – DUGOPOLJE ODGOĐENO


Stadio na Kantridi. Gledatelja: – . Sudac: Toni Dadić (Zagreb). Strijelci: -. Žuti kartoni: -.


OPATIJA: Iveša, Maloku, Jukičić, Glavaš, Bogolin, Weitzer, Matulja, Pejanović, Mohorovičić, Bertoša, Zgrablić.


DUGOPOLJE: Silić, Kordić, Čerina, Vujčić, Rakić, Markota, Mekić, Krišto, Bašić, Dago, Javorčić.


 


 



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore