Neminovnost

Nogometaši Orijenta 1919 privremeno sele na Brnase, unajmit će teren za trening kako bi sačuvali Krimeju

Ivan Volarić

S. DRECHSLER

S. DRECHSLER

Krimejčani će u najam travnjaka na Brnasima morati uložiti desetak tisuća kuna. Cijena koja se mora platiti da bi mladi igrači dobili adekvatne uvjete za kvalitetan rad po čemu je Orijent 1919 postao sve prepoznatljiviji



RIJEKA Drugoligaški lider je u prvih tjedan dana prijelaznog roka ostao bez dva napadača, Kristiana Fućka i Matije Frigana. Na Krimeju se vratio Gojko Gadže, ofenzivni veznjak, s Rujevice je stigao junior Jakov Delibegović, igrač lijevoga boka. Obojica bi trebala zaoštriti konkurenciju u momčadi. Traži se napadač, pregovara se s nekoliko igrača koji bi na proljeće trebali predvoditi napad vodeće momčadi Druge HNL.


Na Krimeji su odlučili unajmiti na desetak dana novo pomoćno igralište Halubjana s umjetnom travom i tako sačuvati maksimalno svoj travnjak na Krimeji. To naravno nije besplatno, Orijent 1919 će u najam travnjaka na Brnasima morati uložiti desetak tisuća kuna. Cijena koja se mora platiti da bi mladi igrači dobili adekvatne uvjete za kvalitetan rad po čemu je Orijent 1919 postao sve prepoznatljiviji.