Loše vijest

Milan zbog ozljede ostao bez važnog igrača uoči ključnog ogleda u Ligi prvaka, mora pauzirati najmanje tri tjedna

Hina

Rafael Leao (Milan)/Foto REUTERS

Rafael Leao (Milan)/Foto REUTERS

Na posljednjem prvenstvenom ogledu, kada je Milan kod Leccea prosuo vodstvo 2-0 i osvojio samo bod odigravši 2-2, ozlijedio se Portugalac koji je ove sezone, u svim natjecanjima, upisao četiri gola i četiri asistencije



MILANO  Iz Milana su potvrdili loše prognoze kada je u pitanju Portugalac Rafael Leao, njihov najbolji nogometaš, koji će zbog ozljede morati pauzirati najmanje tri tjedna.


Na posljednjem prvenstvenom ogledu, kada je Milan kod Leccea prosuo vodstvo 2-0 i osvojio samo bod odigravši 2-2, ozlijedio se Portugalac koji je ove sezone, u svim natjecanjima, upisao četiri gola i četiri asistencije.


Već u 10. minuti Rafael Leao je izašao s travnjaka uz ozljedu desnog bedrenog mišića i slijedi mu stanka od najmanje tri tjedna što znači kako će Milan u ključnom dvoboju skupine F Lige prvaka biti bez njega.




Pred svojim navijačima, u ogledu 4. kola, Milan 28. studenoga igra protiv dortmundske Borussije i treba mu pobjedu kako bi prestigao tog suparnika na ljestvici i došao u dobru situaciju za prolaz u osminu finala prije posljednjeg kola. Trenutačno na ljestvici te skupine vodi Borussia (D) koja ima sedam bodova, PSG je na šest, Milan na pet, a posljednji Newcastle ima četiri boda.


Milan inače nije pobijedio u prvenstvu u posljednje četiri utakmice. U tom razdoblju ima dva remija i dva poraza, a trenutačno je treći na ljestvici Serie A s osam bodova manje od gradskog rivala Intera koji je prvi.