Sudačke mrlje

Krimejčani su se vratili uzdignute glave unatoč porazu: “I ljudima na klupi Dinama nije bilo ugodno”

Ivan Volarić

Marinko Koljanin/D. KOVAČEVIĆ

Marinko Koljanin/D. KOVAČEVIĆ

Unatoč svemu tome, zadovoljan sam kako je momčad reagirala, nismo imali slabog mjesta - tvrdi trener Marinko Koljanin



RIJEKA  Marinko Koljanin porazom je debitirao na klupi Orijenta 1919. Dopredsjednik kluba uskočio je privremeno u odijelo »spasitelja« i na prvoj prepreci doživio poraz u okolnostima koje nisu svakidašnje. Krimejčani su u većem dijelu utakmice protiv Dinama II bili barem ravnopravna momčad, no utakmicu u Kranjčevićevoj usmjerile su dvojbene odluke sudaca.


– Vrlo sam zadovoljan, rezultatom, naravno – ne. Poraz je došao spletom okolnosti. Nisam nakon utakmice htio komentirati suđenje, ali apsolutno je vrlo upitan penal za njih. Osim toga, smatramo da je bio penal za nas i prekršaj na Durdovu uoči njihovog drugog pogotka. Međutim, unatoč svemu tome, zadovoljan sam kako je momčad reagirala, nismo imali slabog mjesta. Sve osim konačnog rezultata sugerira da je momčad na dobrom putu da se digne. Igrači su odgovorili u Kranjčevićevoj onako kako je trebalo. Momčad je pokazala kapacitete. Svaki poraz nosi nešto negativno, ovaj nosi puno toga pozitivnog. Sada to treba pretočiti u pobjede – rekao je Koljanin.


Orijent 1919 tri kola prije kraja ima tek dva boda više od momčadi koje su trenutno u »trećeligaškoj zoni«. Pred vratima je domaći ogled protiv Solina, koji se prometnuo u ključnu utakmicu.




– Nema problema, ako budemo ovako igrali, sigurno ćemo doći do našega cilja. I ljudima na klupi Dinama nije bilo ugodno nakon svega u Kranjčevićevoj… – poručio je u optimističnom tonu v. d. trenera Crvenih.