Vijest iz Maksimira

Goran Tomić ipak neće nakon razlaza s Rijekom put Maksimira, Dinamo je potvrdio tko će voditi momčad iduće sezone

Portal Novi list

Ante Čačić/Foto PIXSELL

Ante Čačić/Foto PIXSELL

GNK Dinamo i gospodin Ante Čačić dogovorili su nastavak suradnje u novoj sezoni te će tako trener Čačić i dalje voditi plave kao glavni trener prve momčadi Dinama. Suradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu", poručili su iz redova DinamaRIJEKA Iz Maksimira su potvrdili da Ante Čačić ostaje trener Modrih.


“GNK Dinamo i gospodin Ante Čačić dogovorili su nastavak suradnje u novoj sezoni te će tako trener Čačić i dalje voditi plave kao glavni trener prve momčadi Dinama. Suradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu”, poručili su iz redova Dinama.


“Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama. Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama”, izjavio je Ante Čačić.
Nisu se tako ostvarila brojna medijska nagađanja da će Goran Tomić napustiti klupu Rijeke i otići u Maksimir. Tomić je otišao s Rujevice, ali, očito ne da bi prihvatio Dinamovu ponudu. Tko zna, možda je tome pridonio i loš rezultat u finalu Kupa i proljetnom dijelu sezone…