Garrix uz rock legende

EURO će započeti virtualnom izvedbom službene himne, poslušajte pjesmu koja nastoji ujediniti Europu

Hina

Martin Garrix, Bono i The Edge/Foto Louis van Baar

Martin Garrix, Bono i The Edge/Foto Louis van Baar

Pjesma slavi glavnu temu Eura 2020. - zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra diljem cijele EuropeRIM Europsko nogometno prvenstvo 2020. počet će danas virtualnom izvedbom pjesme “We Are The People” nizozemskog DJ-a i producenta Martina Garrixa, te legendi rock grupe U2 Bona i The Edgea.


Martin Garrix, Bono i The Edge zauzet će središnju pozornicu na otvaranju UEFA EURO 2020 na Olimpicu u Rimu s virtualnom izvedbom koja će upotrijebiti vrhunsku tehnologiju kako bi obožavatelje približila natjecanju.


“Ceremonija otvaranja na Olimpicu bit će prikladna turniru i drago mi je što je suradnja između tri velika umjetnika, Martina Garrixa, Bona i The Edgea, stvorila virtualnu izvedbu koja će omogućiti obožavateljima širom Europe i Svijeta da se osjećaju bliže turniru,” kazao je UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein.
Pjesma će se pustiti u sklopu ceremonije otvaranja nekoliko trenutaka prije početka prve utakmice turnira između Italije i Turske.


“Bilo je nevjerojatno surađivati ​​s Bonom i Edgeom. Bili su vrlo inspirativni jer su legende i zato što imaju toliko znanja i mudrosti ”, rekao je Garrix.


Pjesma slavi glavnu temu Eura 2020. – zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra diljem cijele Europe.


“Ključna misao je, imajte vjere i nemojte se bojati borbe, izvlačite nadu iz poraza,” dodao je Garrix.