Garrix uz rock legende

EURO će započeti virtualnom izvedbom službene himne, poslušajte pjesmu koja nastoji ujediniti Europu

Hina

Martin Garrix, Bono i The Edge/Foto Louis van Baar

Martin Garrix, Bono i The Edge/Foto Louis van Baar

Pjesma slavi glavnu temu Eura 2020. - zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra diljem cijele Europe



RIM Europsko nogometno prvenstvo 2020. počet će danas virtualnom izvedbom pjesme “We Are The People” nizozemskog DJ-a i producenta Martina Garrixa, te legendi rock grupe U2 Bona i The Edgea.


Martin Garrix, Bono i The Edge zauzet će središnju pozornicu na otvaranju UEFA EURO 2020 na Olimpicu u Rimu s virtualnom izvedbom koja će upotrijebiti vrhunsku tehnologiju kako bi obožavatelje približila natjecanju.


“Ceremonija otvaranja na Olimpicu bit će prikladna turniru i drago mi je što je suradnja između tri velika umjetnika, Martina Garrixa, Bona i The Edgea, stvorila virtualnu izvedbu koja će omogućiti obožavateljima širom Europe i Svijeta da se osjećaju bliže turniru,” kazao je UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein.




Pjesma će se pustiti u sklopu ceremonije otvaranja nekoliko trenutaka prije početka prve utakmice turnira između Italije i Turske.


“Bilo je nevjerojatno surađivati ​​s Bonom i Edgeom. Bili su vrlo inspirativni jer su legende i zato što imaju toliko znanja i mudrosti ”, rekao je Garrix.


Pjesma slavi glavnu temu Eura 2020. – zajedništvo, pogotovo u svjetlu svih izazova s kojima se svijet u posljednje vrijeme suočio, a s naglaskom na posebnost ovog turnira koji se po prvi puta igra diljem cijele Europe.


“Ključna misao je, imajte vjere i nemojte se bojati borbe, izvlačite nadu iz poraza,” dodao je Garrix.