EURO

Englezi otkazali konferenciju za medije uoči utakmice s Vatrenima: “Naše misli su okrenute prema Eriksenu”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Kane je sa 29-godišnjim Eriksenom igrao u Tottenhamu, a bivši suigrači danskog veznjaka su i Kyle Walker, te Kieran Trippier.LONDON Engleski nogometni savez (FA) otkazao je novinarsku konferenciju “Gordog Albiona” na stadionu Wembley uoči sutrašnje utakmice protiv Hrvatske, nakon što se Christian Eriksen srušio za vrijeme utakmice Danske i Finske.


Engleski izbornik Gareth Southgate i kapetan Harry Kane trebali su u subotu u 18.30 sati razgovarati s novinarima, no u tim se trenucima zbivala drama u Kopenhagenu.


Danski veznjak se srušio u posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta protiv Finske, a liječnička služba odmah je jurnula prema njemu i počela s oživljavanjem. Kane je sa 29-godišnjim Eriksenom igrao u Tottenhamu, a bivši suigrači danskog veznjaka su i Kyle Walker, te Kieran Trippier.
“U svjetlu groznih događaja koji su se odvijali u Kopenhagenu, FA je zatražio dopuštenje da ne održi svoju konferenciju za tisak. Dakle, ENG konferencija za tisak je otkazana. Hvala na razumijevanju,” poručili su iz UEFA-e.


Nešto kasnije oglasio se i FA.


“Naše večerašnje misli okrenute su prema Christianu Eriksenu i njegovoj obitelji,” poručili su iz Engleskog saveza.


Marcus Rashford poslao je molitveni emoji uz jednu od danskih zastava na Twitteru, dok je engleski napadač Raheem Sterling objavio: “Misli i molitve upućuju se Christianu Eriksenu i njegovoj obitelji.”


Ben Chilwell objavio je isto, a Declan Rice je poručio kako “moli za Eriksena. Podršku danskom veznjaku pružio je i Jadon Sancho.