Očekivani epilog

Dva igrača Orijenta 1919 su pozitivna, četvorica u samoizolaciji, odgođen susret protiv Solina

Ivan Volarić

Ukoliko se ne dogode neke nove komplikacije igrači Orijent 1919 trebali bi krenuti s treninzima u kompletnom sastavu idućeg utorka



RIJEKA Sumnje odgovornih na Krimeji dobile su svoju potvrdu u dva zaražena igrača dok su još četvorica prvotimaca upućena u samoizolaciju. Izvan stroja je šest igrača uslijed čega je odgođena domaća utakmica protiv Solina koja se trebala igrati ovoga vikenda. U dogovoru s Josipom Breznim, povjerenikom za natjecanje Prve i Druge HNL, određen je novi termin te utakmice – 14. studeni od 13.30 sati. U tom terminu, usred reprezentativne stanke, Krimejčani su trebali igrati prijateljsku utakmicu protiv Istre 1961 koja je zbog novonastale situacije prebačena za neki drugi slobodni termin. Otkazana je i utakmica Prve HNL juniora između Orijenta 1919 i Intera, ali na zahtjev – Zaprešićana.


Ukoliko se ne dogode neke nove komplikacije igrači Orijent 1919 trebali bi krenuti s treninzima u kompletnom sastavu idućeg utorka, a prvi idući ogled imaju zakazan 7. studenoga kod Rudeša.