Prva HNL

Danas se igraju tri utakmice Prve HNL, u fokusu je derbi na Poljudu i veliki sudar Tramezzanija i Bjelice

Portal Novi list

Nećemo se pretjerano prilagođavati suparniku iako je Hajduk moćan, dobar, u formi… - govori Nenad Bjelica, trener Osijeka



SPLIT Danas se igraju tri susreta HT Prve lige, a posebnu pažnju privlači ogled Hajduka i Osijeka.


– Osijek je dobra momčad, imaju odličnu sezonu i po meni najboljeg trenera u ligi u ovom trenutku. Pokazao je mnogo i čestitam mu na tome. Za mene je ovo jedna u nizu važnih utakmica. Moramo se suprotstaviti jakom suparniku, stoga moramo biti vrlo oprezni i znati odgovoriti na njihov sustav i način igre. Istovremeno moramo nastojati igrati svoju igru i pokazati svoju kvalitetu – istaknuo je trener Hajduka Paolo Tramezzani.


Na drugoj strani bit će Nenad Bjelica. Trener Osijeka vjeruje u svoju momčad.




– Nećemo se pretjerano prilagođavati suparniku iako je Hajduk moćan, dobar, u formi… Stabilizirali su se i rezultatski i igrački, s Fossatijem, Kačaniklićem i Livajom izgledaju potpuno drugačije, opasnije i stabilnije. To sve imamo u glavi i vjerujem da ćemo u tom izazovu protiv Hajduka biti bolji od njih. Siguran sam da će moji igrači do kraja sezone dati maksimum. Otkad sam došao, imamo najbolje rezultate u HNL-u, prvog strijelca prvenstva, najboljeg asistenta, vratara s najviše »čistih mreža«, zadnjeg veznog s najviše pogodaka i asistencija… Ti igrači mogu biti samo pobjednici, kako god ovo završilo.



Standings provided by SofaScore LiveScore