Jedan od junaka

Borna Sosa postigao je prvijenac u dresu A selekcije: “Prvo mjesto u Ligi nacija bio bi veliki vjetar u leđa uoči SP-a”

Portal Novi list

Borna Sosa/Foto Reuters

Borna Sosa/Foto Reuters

Hrvatska uvijek ide po pobjedu bez obzira na situaciju na ljestvici, a tako će biti i u Beču - rekao je strijelac prvog gola protiv Danaca



RIJEKA Lijevonogi branič Borna Sosa postigao je protiv Danske prvijenac u dresu A reprezentacije.


– Jako teška utakmica i jako intezivna utakmica protiv jako dobrog suparnika. Zabili smo dva gola i zasluženo pobijedili. Drago mi je zbog gola. Sada čekamo još Austriju da završimo ovu priču kako treba – rekao je Sosa i osvrnuo se na trenutak kada je preciznim udarcem matirao danskog vratara.


– Jako sam sretan zbog gola, osobno mi se jako sviđa, a na kraju najbitnije da je donio tri boda. Kod gola mi je na pamet pao Toni Kroos, on voli tako zabijati, a rekli su mi da je takve golove zabijao i Jurgen Klinsmann. Za mene osobno nije mogao biti bolji trenutak i bolji stadion jer sam tu odrastao – nastavio je Sosa i okrenuo se utakmici protiv Austrije koja Hrvatskoj može donijeti konačnu potvrdu prvog mjesta u skupini.




– Hvala Bogu da se sve odigralo u tom smjeru. Hrvatska uvijek ide po pobjedu bez obzira na situaciju na ljestvici, a tako će biti i u Beču. Sigurno da bi prvo mjesto u Ligi nacija bio veliki vjetar u leđa uoči SP-a – rekao je Sosa.