Novi izazov

Bivši igrač Rijeke nakon preuzimanja Zrinjskog: “Da nemam ambicije kao što je imao Jakirović ne bih prihvatio ovaj posao”

Portal Novi list

Krunoslav Rendulić/Foto HNK Zrinjski

Krunoslav Rendulić/Foto HNK Zrinjski

Jasno je da je rezultat vrhunski, da je za to zaslužan bivši trener i uprava koja ga je pratila - izjavio je Rendulić



RIJEKA Krunoslav Rendulić  naslijedio je Sergeja Jakirovića, koji je ove zime Mostar zamijenio – Rijekom, na klupi Zrinjskog, vodeće momčadi Premier lige BiH.


Rendulić, bivši branič Rijeke, trenersku karijeru počeo je kao pomoćnik Dragana Skočića na poziciji trenera slovenskog Interblocka. Nakon toga vodio je samostalno Goricu, Šibenik i Istru 1961, a posljednji angažman ponovo je imao u stožeru Dragana Skočića, no za njegove izborničke role na klupi Irana.


– Da nisam svjestan i da nemam ambicije kao što je imao Jakirović i kao što imaju ljudi u klubu, ne bih ni prihvatio ovaj posao. Jasno je da je rezultat vrhunski, da je za to zaslužan bivši trener i uprava koja ga je pratila – kazao je Rendulić za Dnevni avaz.




Zrinjski je prvi dio sezone okončao kao lider s tri boda više u odnosu na drugoplasirani Široki Brijeg, te plus šest u odnosu na trećeplasirani Borac.


– Jasno je da su oni kao prvi pratitelji najopasniji. Ali dugo je prvenstvo. Ima tu nekih 14, 15 kola. Nisu daleko ni Željezničar, a vidim da i Sarajevo isto tako ima ambicije. Bit će sigurno zanimljivo – smatra Rendulić.