Velika pobjeda

Betis nastavio sjajnu sezonu, klub iz Seville zabio četiri komada Real Sociedadu i izborio polufinale Kupa kralja

Hina

Real Betis/Foto Instagram

Real Betis/Foto Instagram

Betis je, podsjetimo, trenutačno treći na prvenstvenoj ljestvici. U Primeri i Kupu kralja Betis je kombinirano u posljednjih šest utakmica upisao pet pobjeda i samo jedan remi.



SAN SEBASTIAN Nogometaši Betisa plasirali su se u polufinale španjolskog Kupa kralja nakon pobjede 4-0 kod Real Sociedada.


Junak ove Betisove pobjede bio je 28-godišnji Juanmi koji je postigao oba pogotka. Prvi u 12., a drugi u 57. minuti. Pobjeda Betisa je i definitivno potvrđena u 83. minuti kada je Willian Jose realizirao jedanaesterac za 3-0, dok je u 87. Ruibal zabio za 4-0.


Istim rezultatom Betis je ovog suparnika pobijedio u Primeri sredinom prosinca prošle godine.




Betis je time nastavio sjajnu sezonu, jer je klub iz Seville, podsjetimo, trenutačno treći na prvenstvenoj ljestvici. U Primeri i Kupu kralja Betis je kombinirano u posljednjih šest utakmica upisao pet pobjeda i samo jedan remi.


U srijedu su polufinale Kupa kralja izborili Rayo Vallecano (1-0 protiv Mallorce) i Valencia (2-1 protiv Cadiza). Posljednjeg sudionika polufinala dat će ogled na San Mames stadionu između Athletica i madridskog Reala.