Nastavak suradnje

Atalanta produžila ugovor treneru Gian Pieru Gasperiniju do ljeta 2023. godine

Hina

Gian Piero Gasperini

Gian Piero Gasperini

O tome smo razgovarali u kolovozu i potpisali smo nastavak suradnje do ljeta 2023. godine. Time je veza između kluba i trenera postala još jača", izjavio je za talijanske medije  predsjednik Atalante Antonio PercassiMILANO  Talijanski prvoligaš Atalanta, za kojeg igra hrvatski reprezentativac Mario Pašalić, produžio je ugovor s trenerom Gian Pierom Gasperinijem (62) za još jednu sezonu, odnosno do lipnja 2023. godine.


“O tome smo razgovarali u kolovozu i potpisali smo nastavak suradnje do ljeta 2023. godine. Time je veza između kluba i trenera postala još jača”, izjavio je za talijanske medije  predsjednik Atalante Antonio Percassi.


 Gian Piero Gasperini postao je trener Atalante 2016. godine i radi odličan posao s klubom, koji je postao poznat po atraktivnom i efikasnom nogometu. Unatoč skromnom budžetu Atalanta je u posljednje dvije sezone završila na trećem mjestu u talijanskom prvenstvu, i obje te sezone bila je najefikasnija momčad u Seriji A, s tim da je prošle sezone postigla čak 98 golova, a dogurala je i do četvrtfinala Lige prvaka gdje je nesretno izgubila od PSG-a. U tom susretu Atalanta je golom Maria Pašalića u 27. minuti vodila sve do sudačke nadoknade drugog poluvremena kada je primila dva pogotka.