Rijeka vs. Lokomotiva

UŽIVO: Lokomotiva je poravnala na Rujevici, Uzuni kaznio pogrešku Kvžića

P. N.

Hrvoje Smolčić/Foto Arhiva NL

Hrvoje Smolčić/Foto Arhiva NL



RIJEKA Od 19 sati nogometaši Rijeke na Rujevici počinju svoj ogled protiv Lokomotive. Riječki debi novoga trenera Simona Rožmana obilježit će i povratak Armade na sjever nakon godinu dana bojkota. Nema sumnje da će atmosfera biti sjajna i da će igrači Rijeke uživati pravu podršku s tribina u  nastojanjima da produže pobjednički niz.


Stigli su sastavi. U riječkom nema velikih iznenađenja. Rožman je na lijevoj strani obrani dao prednost Smolčiću umjesto Mamiću. Zanimljivo je da Čolaka nema ni na klupi za pričuve.


GOL!! Lokomotiva je u 50. minuti poravnala na 1:1. Uzuni je zabio nakon pogreške Kvržića.




46. minuta: Počelo je drugo poluvrijeme.


GOL!!! Rijeka je uspjela naplatiti golom svoju dominaciju i napadačku igru. U 45. minuti vratar Grbić je odbio Acostyjev pokušaj iskosa, a Franko Andrijašević pospremio u mrežu odbijanac.


43. minuta: Andrijašević je probao glavom, a Grbić je nesavladiv. Rijeka je uputila čak deset udaraca prema gostujućim vratima.


35. minuta: Rijeka napada, ali nema pogotka na Rujevici. 


18. minuta: Acosty je snažnim udarcem s 18 metara protegao Grbića koji je izvukao loptu iz kuta.


16. minuta: Velika prilika za goste, Sammir je gurnuo Kastratija ispred Prskala, a napadač Lokomotive zamalo promašio okvir gola.


13. minuta: Halilović je požutio, Rujevica navija i skakuće u Armadinom ritmu. Na tribine se vratila ona prepoznatljiva nogometna atmosfera.


1. minuta: Počela je utakmica.


RIJEKA – LOKOMOTIVA 1:1


Stadion HNK Rijeke. Gledatelja: . Sudac: Igor Pajač (Zelina). Strijelci: 1:0 Andrijašević (45′), 1:1 Uzuni (50′). Žuti kartoni: Halilović, Acosty (Rijeka).


RIJEKA: Prskalo, Kvržić, Halilović, Župarić, Acosty, Andrijašević, Gorgon, Puljić, Escoval, Smolčić, Lončar.


LOKOMOTIVA: Grbić, Moharrami, Marković. Uzuni, Budimir, Sammir, Cokaj, Kolinger, Kastrati, Jakić, Karačić.