Odjeci iz Slovenije

Trener Rijeke nema problema s “oslabljenim napadom”, muči ga nešto drugo: “Obrambeno moramo biti bolji…”

Portal Novi list

Goran Tomić/Foto Arhiva NL

Goran Tomić/Foto Arhiva NL

Nadam se da ćemo do početka prvenstva i te nedostatke ispraviti - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Goran Tomić, trener nogometaša Rijeke, ovako je doživio pripremnu pobjeda protiv austrijskog prvoligaša Wolfsbergera.


– Jedna dobra predstava, u teškim uvjetima. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, imali smo jako puno šansi. Bili smo koncentrirani osim možda u prvim minutama utakmica. Drugo poluvrijeme, u prvih petnaestak minuta nije bilo dobro. Ušli smo uspavano u drugo poluvrijeme, a oni su nas kaznili. Nakon toga smo se postepeno dizali i na kraju zasluženo pobijedili – rekao je trener Goran Tomić čija momčad je pokazala dosta toga dobroga u igri prema naprijed.


– Kao i u prošloj utakmici bilo je u fazi napada jako dobrih stvari, obrambeno na trenutke moramo biti još kompaktniji i bolji. Nadam se da ćemo do početka prvenstva i te nedostatke ispraviti – rekao je trener Rijeke čija momčad polako ulazi u završnicu priprema.




– Sve odlično ide u dobrom smjeru. Atmosfera na treninzima je odlična. Stvara se jedna nova grupa i radimo na tome da s jednom pravom pozitivom ostvarimo odličan rezultat u novoj sezoni – rekao je Goran Tomić.