Oproštajno pismo

Simon Rožman se na odlasku zahvalio svima i poručio: “I dalje je dostižan cilj kojeg je klub zacrtao ove sezone”

Portal Novi list

Simon Rožman/D. JELINEK

Simon Rožman/D. JELINEK

Posebno hvala sportskom direktoru Ivanu Manceu koji je bio velika potpora u dobrim i lošim trenucima - rekao je RožmanRIJEKA Simon Rožman, bivši trener »bijelih«, zahvalio se klubu i navijačima na podrški koju je imao na Rujevici:


– Svakoj lijepoj priči dođe kraj. Želim se zahvaliti upravi Rijeke na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem i njegovoj obitelji, Upravi kluba, savjetniku Srećku Juričiću i posebno hvala sportskom direktoru Ivanu Manceu koji je bio velika potpora u dobrim i lošim trenucima.


– Hvala stožeru na profesionalnosti i lojalnosti, igračima na odličnim igrama i napravili smo sve da im budemo maksimalno na raspolaganju i da što više napreduju. Hvala i svim djelatnicima kluba koji su učinili da naš boravak i rad u Rijeci bude što ugodniji.
– Preuzeo sam odgovornost u ovom trenutku jer klub je iznad svih, a posebno mi je drago što smo se rastali kao nogometni prijatelji i Rijeka će u u mom srcu uvijek imati posebno mjesto, a klub velikog navijača, rekao je slovenski trener koji se na kraju zahvalio na potpori riječkim navijačima.


– Na kraju želim se zahvaliti i svima navijačima na podršci. Nažalost, nismo mogli zajedno proslaviti najveće uspjehe koje smo ostvarili i zbog toga mi je možda i najviše žao. Neka ne zamjere na lošijim rezultatima u zadnje vrijeme, vjerujem da je Rijeka i dalje na pravom putu i dalje je dostižan cilj kojeg je klub zacrtao ove sezone. Još jednom, hvala svima” zaključio je Simon Rožman u svojem oproštajnom pismu objavljenom na klupskim internet stranicama.