Reakcije s Rujevice

FOTO Sergej Jakirović nakon remija s Puljanima: “Osvojili smo vrijedan bod, u drugom poluvremenu nagrađeni smo za pristup”

Denis Frančišković

Sergej Jakirović/Foto M. LEVAK

Sergej Jakirović/Foto M. LEVAK

Nisam zadovoljan kako smo igrali prvo poluvrijeme, djelovali smo ispuhano i čak u nekim situacijama nonšalantno gubili loptu - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Sergej Jakirović, trener Rijeke, očekivano je bio polovično zadovoljan. Kad se gubi 0:2 i dođe do boda u nadoknadi to se može smatrati i malim podvigom, neovisno o igraču više na travnjaku.


– Nisam zadovoljan kako smo igrali prvo poluvrijeme, djelovali smo ispuhano i čak u nekim situacijama nonšalantno gubili loptu. To je Istra jako dobro koristila, oni isto igraju dobro. Nakon dva gola minusa ubacili smo sve ofenzivno što imamo i mislim da je Majkić igrač utakmice. Obranio je četiri lopte nakon naših jako dobrih šansi. U drugom poluvremenu nagrađeni smo za naš pristup. I osvojili vrijedan bod.


Foto galerija: SuperSport HNL: Rijeka - Istra 1961 2:2 (2) Foto: Mateo Levak


Rijeku čekaju još ogledi s Varaždinom, Dinamom i Osijekom.




– Svaki bod je bitan, jer Puljani su iza nas, a kao što sam govorio, važno je i ne gubiti. Ostala su tri kola do kraja i u svakom ćemo tražiti nešto. Tako ćemo se i pripremati.


Ozračje na popunjenoj Rujevici bilo je kao iz najboljih dana.


– Ovim putem stručni stožer i igrači čestitaju Armadi rođendan. Hvala im na podršci. Hvala cijelom stadionu, samo tako zajedno možemo dalje. Nadam se da ćemo ih još koji put do kraja prvenstva obradovati – zaključio je Jakirović.


Foto galerija: SuperSport HNL: Rijeka - Istra 1961 2:2 (1) Foto: Mateo Levak