Pregovori u tijeku

Rijeka prodaje Milana Ristovskog u njemačkog drugoligaša, klubu s Rujevice treba svaki euro…

Denis Frančišković

Milan Ristovski/Foto Arhiva NL

Milan Ristovski/Foto Arhiva NL

Pregovori su prema pisanju njemačkih medija u tijeku, a ugovor veže Ristovskog mlađeg s Rujevicom do lipnja 2021. godine



RIJEKA Milan Ristovski, daroviti 22-godišnji igrač Rijeke na posudbi u slovačkoj Nitri, spominje se u nekim od kombinacija za odlazak u Drugu njemačku ligu. Ristovski se ove sezone istaknuo izdanjima u slovačkoj Fortuna ligi gdje je devet puta bio strijelac, a istekla mu je i posudba.


Zanimanje navodno pokazuje istočnonjemački drugoligaš Erzgebirge Aue, ali i novi drugoligaš Paderborn koji je završio uvjerljivo posljednji nakon 34 kola elitnog njemačkog razreda.


Pregovori su prema pisanju njemačkih medija u tijeku, a ugovor veže Ristovskog mlađeg s Rujevicom do lipnja 2021. godine. Ristovski je već bio na posudbi u Krškom i sve više sazrio kao pravi napadač koji može igrati i na povučenijoj poziciji. Vrijednost prema Transfermarktu mu je 400 tisuća eura. Ne treba pojašnjavati koliko je svaki euro Rijeci dobrodošao u ovoj situaciji kad klub vapi za izdašnijim transferom. U tom smislu onaj Čolakov je u fokusu ponude i potražnje.