Prijelazni rok

Rijeka poslala Naisa Djouahru na posudbu u redove španjolskog drugoligaša, otišao je jedan od dva Sopićeva “klizača”

Portal Novi list

Nais Djoahra/Foto PIXSELL

Nais Djoahra/Foto PIXSELL

Alžirac je u 28 nastupa za Bijele postigao tri pogotka



RIJEKA Rijeka i službeno potvrdila barem privremeni rastanak s Naisom Djouahrom. Alžirski napadač rođen u Francuskoj odlazi na posudbu u redove španjolskog drugoligaša Leganesa. Dogovoreni su i uvjeti mogućeg otkupa ugovora po isteku posudbe.


Djouahra je stigao na Rujevicu iz druge momčadi Real Sociedada s iskustvom igranja u La Ligi, no u 28 nastupa u bijelom dresu nije previše pokazao iako je postigao tri pogotka i imao jednu asistenciju.


Željko Sopić posljednji je trener Rijeke koji mu je pružio šansu. Alžirac je ušao u nastavku utakmice protiv Dinama i izašao nakon dvadesetak minute igre. Trener Bijelih nije bio zadovoljan njegovim ponašanjem i zalaganjem na terenu, baš kao ni s Portugalcem Danilom Veigom, kojega je Sopić također zamjenio u ranoj fazi utakmice.




Rijeka je, barem prema Transfermarktu, prošle godine u ovo vrijeme u njegovo dovođenje uložila 750 tisuća eura na ime odštete.


Djouahra nije jedini igrač koji bi u završnici prijelaznog roka mogao napustiti Rujevicu. Špekulira se i oko moguće odlaska braniča Andrije Vukčevića koji bi karijeru mogao nastaviti u Meksiku.